Badminton aanbod

Lees meer over de clinics & events!

Badminton clinics

Ben je opzoek naar een originele clinic? Een clinic waarbij je naast beweging, plezier en teambuilding ook  tips & tricks krijgt over ‘bewustwording en mentale kracht’. Je leert ze kennen en je leert hoe je dit kan gaan toepassen op de werkvloer en in je persoonlijke leven.

Gayle deelt graag haar ervaringen vanuit de topsportwereld en helpt jou hierbij naar een next level. The next level, het zij op de badmintonbaan als betere speler, persoonlijk of zelfs op de werkvloer met je collega’s!

Dit zijn de onderdelen tijdens de clinic:
– Warming-up,
– Basistechnieken/oefeningen uitgelegd,
– Zelf met de shuttle en racket aan de slag,
– Bewustwording en mentale kracht in connectie met een badminton oefening,
– Competitief element & een teambuilding activiteit
  (bewustwording/mentale kracht toepassen)

Leeftijd v.a. 16 jaar t/m 65+
Aantal deelnemers 6 tot 36 ( het liefst een even aantal)
Duur max. 1,5 uur (clinic op maat in overleg mogelijk)
Kosten in overleg
Locatie in overleg

* Vraag naar de mogelijkheden voor catering 

Enthousiast geworden? 

Gayle Mahulette ziet mensen graag winnen in het leven! Dat betekent niet persé het winnen van een sportprijs, maar winnen door fysieke, emotionele, mentale & spirituele bewustwording en gezondheid te creëren en behouden.
Tijdens het ‘we are All Stars’ event ligt de focus op het verenigen, inspireren, leren, groeien, community building en het samen naar een volgend level gaan centraal.
Dit event bestaat uit een clinic voor een uitgenodigde groep ‘All Stars’, aansluitend wordt er een badmintontoernooi gehouden, welke wordt opengesteld voor inschrijving voor iedereen of voor een specifieke doelgroep.
Door middel van het delen van persoonlijke verhalen tijdens het event inspireren de All Stars andere All Stars (bijv. de jongere generatie of medewerkers).

Door inzicht te geven in de journey van de ervaren All Stars, wordt er een bewustwording gecreëerd bij de desbetreffende doelgroep. Hierdoor zal er ruimte gecreëerd worden om het gesprek te openen en inspiratie/motivatie in hun eigen journey te krijgen. Aan het einde van het event wordt er gezamenlijk gegeten en genoten van een heerlijke warm buffet. 
Eerste editie ‘We are All Stars’ event 

De doelgroep van de allereerste editie van ‘we are All Stars’ event, is gefocust op de 3e en 4e generatie jongeren van de Molukse gemeenschap. Gayle Mahulette heeft een groot hart voor de Molukse gemeenschap, van wie zij tijdens haar topsportcarrière veel support heeft gekregen. Met het organiseren van dit event hoopt zij terug te kunnen geven en haar steentje bij te dragen aan talentontwikkeling, cultuurbehoud en community building. 

Ben je geïnteresseerd in het ‘We are All Stars’ event voor je bedrijf of organisatie?
Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We are

All Stars