'We are All Stars' 2e editie!

Sport & cultuur!

Op zaterdag 15 juni 2024 werd de 2e editie van
‘We are All Stars’ gehouden!

Wederom werd deze sportieve, gezellige community building dag georganiseerd in Zevenaar. De dag begon met een badminton clinic van Gayle aan een groep genodigde All Stars.

Bekende namen binnen de Molukse gemeenschap zoals Tasilo Pieck, Jessica Manuputty, Vincent Patty, Bianca Boeloerditty, Jamie Schaduw, Uriël Matahelumual, Chiara Patawala, Tuale Sopacua en Elvira Jano deden fanatiek mee.

Zij werden klaar gestoomd met tips en trics voor het badmintontoernooi die na de clinic volgde.

Unite, Share, Inspire, Learn, Grow & Elevate

Toernooi

De opening van het toernooi werd gedaan door tv presentator en programmamaker Dwight van van de Vijver. Dwight heeft zelf ook een connectie met de Molukken, vorig jaar is hij namelijk samen met o.a. Gayle naar Maluku afgereisd voor de docuserie:
‘Geboeid terug naar Indonesië’ (terug te zien op NPOstart).

Na een goede warming up ging het toernooi van start. Deze editie waren niet alleen de jongere generaties van de partij, maar had de 2e generatie zich ook gezellig ingeschreven om mee te spelen. Samen connecten door middel van sport! Voor de jonkies die ook volop aanwezig waren waren er ook leuke activiteiten en spelletjes te doen.

Na de prijsuitreiking van het toernooi werd er gezellig met elkaar gegeten en verder geconnect. Uiteraard was er dit jaar ook weer een loterij met mooie prijzen te winnen, waar ook hier iedereen natuurlijk voor de winst ging! We hebben de avond gezellig met elkaar afgesloten en veel spelers hebben een gratis cadeautje mee mogen nemen namelijk: Spierpijn! Hahaaeeee 😉

Het was een mooie en succesvolle dag waarbij men al enthousiast is geworden voor een 3e editie!

Voor nu veel kijkplezier bij de onderstaande foto’s en bekijk vlog #110 op het YouTube kanaal: Gayle Mahulette & hopelijk tot de volgende keer bij ‘We are All Stars’!

(Fotograaf: Geert Berghuis)

Your c