✨We are All Stars✨ 2024 krijgt dit jaar support van diverse sponsoren waar wij erg dankbaar voor zijn! Met deze ondersteuning kunnen wij het event mogelijk maken.
Bedankt voor jullie support en vertrouwen, samen maken we het verschil!

Speciale dank aan onze 2 hoofdsponsoren PASSIO & PAALS. Lees verder om meer te weten te komen over alle sponsoren tijden We are All Stars, 15 juni 2024, te Zevenaar. 

PASSIO 
Een nieuw kledingmerk opgericht door kickbokser en ondernemer Noah Apituley. Passio gelooft in het vieren van de passie van mensen, de kleding fungeert als een canvas voor zelfexpressie en het delen van persoonlijke verhalen. 

Volg @passio_essentials op Instagram 

PAALS 
Perkumpulan Anak Anak Latuhalat-Seilale, afgekort PAALS, is een kumpulanvereniging in Nederland die op 20 mei 1961 in het woonoord ‘De Biezen’ (Barneveld) is opgericht met als doel de gemeenschap en het culturele erfgoed van de nazaten van Latuhalat en Seilale in Nederland te handhaven en bevorderen. Op 18 mei 2010 is als tweede doelstelling aan de statuten toegevoegd: het bevorderen van het sociaal-maatschappelijke en culturele leven van de leefgemeenschap in de dorpen Latuhalat en Seilale op het eiland Ambon in de Molukse archipel (Indonesië), onder meer door steun te verlenen aan deze dorpen.

Volg @latuhalat_seilale op Instagram & www.paals.nl

 

FZ Forza is een Deens badmintonmerk, dat zich richt op kwalitatief hoogwaardige producten voor een goede prijs. De producten worden gemaakt door badmintonspelers voor badmintonspelers en is op de markt gekomen als tegenhanger voor de Aziatische merken. FZ Forza richt zich met haar assortiment voornamelijk op functionaliteit en bruikbaarheid van de producten, waardoor de spelers maximaal worden geholpen bij het bereiken van de doelen. Van rackets, en kleding tot shuttles, schoenen en accesoires ben je bij FZ Forza aan het goede adres. Instagram: @fz_forza_international & fz-forza.com

 

Totaal Moluks staat voor verbinding door Molukse taal en cultuur, met als doel om huidige en nieuwe generaties als collectief in beweging te brengen door verschillende talen, cultuur en levensfilosofieën uit Maluku een plek te geven. Taal is het puzzel stukje dat alles op zijn plek doet vallen 🧩 Het maakt de cirkel compleet. Niet kwart, half of heel, maar totaal verbonden als één geheel, ‘Totaal Moluks, dari A sampe Z’.

Volg @totaal_moluks op Instagram & www.totaalmoluks.nl Download de Totaal Moluks app in de appstore, lancering 18 mei 2024.

Verdoorn Adviesgroep is de enthousiaste adviseur voor zelfstandigen en het MKB, die effectief en betaalbaar is. Proactief in het geven van advies, gedreven door innovatie en klanttevredenheid. Bij Verdoorn Adviesgroep begrijpen we waar onze klanten behoefte aan hebben en vertellen we geen ingewikkelde verhalen. We bieden overzicht, kwaliteit, actuele kennis en toegankelijkheid.

Volg @verdoornadviesgroep via Instagram & www.verdoornadvies.nl

 

CONTECXT is sterk in het visualiseren van data en onderscheidend in performance management. Wij zijn ervan overtuigd dat het verkrijgen van inzicht in resultaten ondernemers helpt om te groeien!
Onze missie is om jou hierbij te ondersteunen met op maat gemaakte informatieproducten, variërend van dynamische dashboards tot uitgebreide datawarehouses.

Klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen met data als middelpunt?
Volg @contecxt via Instagram & www.contecxt.nl

 

AEMPLIFY versterkt het bedrijfspotentieel van organisaties. We zijn de drijvende kracht achter verandering en ontwikkeling. Zowel voor organisaties als onze eigen mensen. Onze consultants geven wij de ruimte om hun kwaliteiten en drijfveren in te zetten bij de meest geschikte opdrachtgever. Wij zijn ervan overtuigd dat echte werkpassie organisaties beter maakt in een steeds dynamischer wordend landschap.

 Onze expertise is het aanbieden van Strategy- en Operations Consulting op het gebied van Process & Performance en Business & IT binnen de financiële dienstverlening en overheid. Dit doen wij op interim-, project- en consultancy basis. Voor meer info bezoek de website www.aemplify.com


Digitaal-afhangbord.nl
is de slimme spelersindeler voor recreanten van Badminton en overige sporten waarbij er dubbel wordt gespeeld. Enkele mogelijkheden: evenwichtige partijen, meerdere verdeelalgoritmen, goed mengen van spelers, en nog veel meer. De software die reeds door meerdere verenigingen wordt gebruikt, is vanaf iedere laptop te gebruiken met een internetverbinding. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met Vinay Rasiawan. WhatsApp: (+31) 6 4531 2026.
Bezoek de website: www.digitaal-afhangbord.nl

 

Bright Fountain  is een organisatieadviesbureau, dat projecten ontwikkelt en realiseert op het snijvlak van natuur, cultuur en wetenschap en op basis van design thinking voor (non-) profit klanten creatieve oplossingen en sociale innovatie tot stand brengt. Diverse workshops, Strategy Sprints (strategische sessies) en een Expert Circle worden hiervoor ingezet om dit ethisch, respectvol en effectief mogelijk te maken. Instagram: @sarah.ellen.saija 

 

We are All Stars

~ Unite, Share, Inspire, Learn, Grow & Elevate ~