Save the date & Spread the word!! 🗓️🗣️

Na de succesvolle 1e editie van ✨We are All Stars✨ moet er natuurlijk een 2e editie komen!

Op zaterdag 15 juni 2024 wordt de 2e editie van ✨We are All Stars✨ gehouden, locatie: Zevenaar: Sporthal De Heerenmäten. Een uniek event waar sport🏸, connecten, fun, talentontwikkeling en cultuur allemaal samenkomen!🏸⛓️😃 Save the date alvast in je agenda! 

Waarom de naam ‘ We are All Stars’ ?
Omdat we met een ieder onze eigen
unieke talenten en eigenschappen ten slotte allemaal sterren zijn!!  

De eerste editie werd vorig jaar op 6 mei, in Zevenaar gehouden voor de Molukse gemeenschap, in het bijzonder de jongeren van de 3e/4e generatie. Waarbij een groep genodigden, de ‘All Stars’ die goed bezig zijn in de sport, dans, muziek, theater, ondernemerschap wereld en meer, meededen met een badminton clinic. Deze clinic werd gegeven door oud topsportster en meervoudig Nederlands kampioene badminton Gayle Mahulette. Vervolgens was er een badmintontoernooi, waarbij o.a. ook de All Stars mee speelden. Om een impressie te krijgen van We are All Stars 2023, klik je hier om de vlog #82 te bekijken.

Net als tijdens de 1e editie zal er ook dit jaar eerst een badminton clinic worden gegeven aan een groep genodigden, vervolgens wordt er een badminton toernooi gehouden waar men zich voor kan inschrijven. Het beloofd een gezellige, sportieve en inspirerende culturele dag te worden. Dit wil je niet missen!

Iedereen is welkom om te komen kijken,
Het badmintontoernooi is bedoeld voor de Molukse gemeenschap 2e/3e/4e generatie
+ familie/vrienden, vanaf 16 jaar en ouder. 

Meer info over het programma en inschrijving voor het toernooi volgt!

Volg de laatste nieuwtjes op www.gaylemahulette.nl
Volg op Instagram: @we.are.allstars