Schrijf je in & Spread the word!! 🗓️🗣️


Wil jij aan je badminton skills werken, connecten en wil je het gesprek aan gaan? Lees gauw verder!

In voorbereiding naar ✨We are All Stars✨, zaterdag 15 juni 2024, gaan we badminton naar de mensen toebrengen. Gayle Mahulette gaat op 3 locaties badminton clinics geven! Te beginnen bij de Molukse wijken/stichtingen in Elst (Stichting Maluku Elst), Breda (Stichting Toma) en Tiel (Stichting Buah Hati).

Tijdens de clinic gaan we met elkaar verbinden en maak je kennis met écht badminton! Want badminton is meer dan alleen een camping sport 😉 Tijdens de clinic leer je tips & trics die je op de badminton baan kunnen helpen, een goede voorbereiding op het badmintontoernooi op 15 juni in Zevenaar! Daarnaast zijn er oefeningen waarbij we werken aan bewustwording, die je bijv. ook in je dagelijks leven en of op de werkvloer zou kunnen toepassen.

2e helft van het programma
Na het sporten moet er natuurlijk gegeten worden, er zal een lunch worden verzorgd in de stichting. Vervolgens is er een interactief programma, waarbij het gesprek voor de deelnemers wordt geopend. Wellicht heb je de docuserie ‘Geboeid – terug naar Indonesië’ gezien op NPO3. De thema’s die in deze serie te zien zijn, zijn belangrijke topics om met elkaar te kunnen bespreken. Wanneer we bewustwording creëren over deze onderwerpen, kunnen we er met intentie mee omgaan en positieve stappen maken.

Er zal worden gewerkt met een ‘Mentimeter’ app, waarbij deelnemers hun reacties/meningen/emoties anoniem kunnen insturen. Via de beamer kunnen deze vervolgens verder worden besproken.


Het bespreken van de thema’s heeft niet als doel om tot harde conclusies te komen of met elkaar in discussie te gaan over wie gelijk heeft of niet. Het doel is om het gesprek te openen, waarbij mensen in een veilige omgeving zijn/haar mening en ervaringen mogen uiten. Op deze manier kan er bewustwording gecreëerd worden over mensen hun beleving, behoeftes en wat eventuele stappen zijn die kunnen worden genomen om hierop in te spelen.

Het programma begint om 10:00 tot 16:00 uur.
Wij begrijpen dat binnen de gemeenschap het soms wel eens lastig kan zijn om bepaalde gevoelens/meningen te uiten en onderwerpen te bespreken waarbij er generatie -en leeftijdsverschil is.
Er is in overleg met de stichtingen gekozen voor de volgende doelgroepen en verschillende opties qua aantal deelnemers:

Elst, Stichting Elst Maluku. Adres: Reijerstraat 39.
Plek voor max. 36 deelnemers.
Vanaf 16 t/m 35 jaar.

Breda, Stichting Toma. Adres: Wieringenstraat 60.
Plek voor max. 12 deelnemers.
Vanaf 16 t/m 50 jaar.

Tiel, Stichting Buah Hati. Adres: Lambert Hendrikstraat 10.
Plek voor max. 24 deelnemers.
Vanaf 16 t/m 50 jaar.

Wil jij graag badmintonnen, connecten en meepraten? Schrijf je dan in via deze link.
Sluiting inschrijving: woensdag 8 mei 2024.

We hopen je daar te zien!

~ Unite, Share, Inspire, Learn, Grow & Elevate ~