Een maand geleden heb ik mijn 1e event als bedrijf georganiseerd. Nog steeds geniet ik van deze geweldige dag! De energie was super, iedereen fanatiek en wat werd er veel gelachen en plezier gemaakt! Een dag om niet te vergeten!

Dankbaar dat ik mijn passie voor badminton mag delen met anderen en blij om te zien dat door dit event nu al mooie connecties zijn voortgekomen bij de deelnemers/bezoekers.

Deze editie werd georganiseerd voor de Molukse gemeenschap. Met mijn Molukse roots, wilde ik graag een bijdrage leveren aan de gemeenschap waar ik zelf veel steun van heb ervaren tijdens mijn badminton carrière. Ik heb vanuit de gemeenschap veel mooie en positieve reacties mogen krijgen en kan zien dat er veel behoefte is aan dit soort activiteiten waarbij er o.a. wordt gewerkt aan community building, cultuur behoud- en overdracht.

Naast mooie reacties, heb ik ook veel vragen gekregen en soms opmerkingen gehoord waarbij ik merk dat er toch nog een bepaalde onwetendheid is over belangrijke dingen. ‘Wie zijn Molukkers eigenlijk, wat doen zij hier in NL?’ ‘Alleen voor Molukkers? Ik wordt buitengesloten, dit is discriminatie’.

Het concept is niet gefocust op het uitsluiten van mensen, maar juist gefocust op het verbinden van mensen⛓️ Ik weet dat ik geen verantwoording hoef af te leggen waarom ik doe, wat ik doe. Tegelijkertijd weet ik dat het ook belangrijk is om juist te vertellen, waarom bepaalde dingen belangrijk zijn, zodat er meer begrip en evt. ook een gesprek kan ontstaan.

Er zijn bepaalde dingen uit de geschiedenis/het koloniaal verleden waar we als Molukkers mee te maken hebben. O.a. generationele trauma’s en patronen binnen het familiesysteem en binnen de gemeenschap spelen hier een rol. Als 3e/4e generatie worden we hiermee geconfronteerd en voelen dat het onze tijd is om bepaalde trauma’s / patronen te doorbreken voor onszelf en toekomstige generaties.

✨We are All Stars✨ gaat verder dan alleen sport. Het gaat om:
Unite, Share, Inspire, Learn, Grow & Elevate!

Zoals de titel al zegt, we zijn ALLEMAAL STERREN!✨ Ik hoop te groeien en in de toekomst bredere doelgroepen te kunnen aanspreken, waarbij wij allen werken om naar de Next Level te groeien!🔥🔝⛓️♥️

#weareAllStars #nextlevel #communitybuilding #sport #talentontwikkeling #event