Welkom op mijn website, wat leuk dat ik u hier zie!

Meer dan 15 jaar topsport badminton, wat een geweldige journey was het! Naar 32 landen mogen afreizen voor de sport, resultaten mogen behalen, mooie mensen, landen en culturen mogen ontmoeten en ontdekken, 3 jaar in Denemarken wonen voor badminton en met passie en doorzettingsvermogen alles uit mijzelf halen. Erg dankbaar dat ik deze journey heb mogen mee maken en dat ik veel van jullie support heb mogen ervaren in verschillende vormen.

Na het beëindigen van mijn topsportcarriére in oktober 2022, ben ik druk bezig geweest om iets voor mijzelf op te zetten. Ik ben het ondernemerschap in gestapt en heb nu een eigen bedrijf genaamd:
Gayle Mahulette, badminton & more
Met mijn bedrijf geef ik badminton clinics, organiseer ik sport events en doe ik aan content creatie. Ik zie mensen graag winnen in het leven, daarom zet ik graag mijn kennis en ervaringen in om naast fysieke, ook emotionele, mentale en spirituele awareness en gezondheid te creëren en te behouden.

Neem gerust een kijkje rond, wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen op sportief vlak of op het gebied van content creatie. Ik hoor graag van u!

Sportieve groet,

Gayle Mahulette

Om op de hoogte te blijven, vergeet dan niet te abonneren op mijn YouTube kanaal: Gayle Mahulette
En volg mij op Instagram via: @gmahulette